Barnen är det finaste vi har – föreviga dem med en barnfotografering?

Barn fotografering med barnens lek i fokus!

Jag ställer gärna upp och förevigar dina barn. En barnfotografering ska vara lättsam och full av glädje därför gör jag gärna en barnfotografering utomhus, när barnen leker vilket ger avslappnade bilder. Jag kan även komma hem till er för att göra barnfotograferingen i en miljö som barnet är van vid och känner sig trygg.

Barn fotografering sker alltid på barnets villkor och lek kommer alltid främst i fotograferingen, så stojjiga och galna föräldrar är att föredra, det är ibland ett gympa-pass att göra en barn fotografering!

En rolig barnfotografering

För att fotografering av ditt barn ska bli så bra som möjligt både för mig som fotograf men också för barnet så klart, tänk gärna på att ta med favorit leksaken, såpbubblor eller något annat som man kan busa med under fotograferingen. Sedan är det ofta så att föräldrar är väldigt svettiga efter en barnfotografering – varför, jo för man får ofta busa järnet med barnen och stolla sig i massor för att få till de där extra härliga skratten. Men i slutändan är det värt det – för en rolig barnfotografering ger fantastiska minnen för livet.