Letar du efter en fotograf till ditt bröllop?

Du har hittat rätt!

Kika på några av de bröllop jag varit fotograf på!

Jag ställer gärna upp som er bröllopsfotograf på ert bröllop. Jag har varit fotograf på bröllop sedan 2009 och har sedan dess jobbat i framförallt Kalmar och på Öland men även i Mönsterås, Oskarshamn, Påskallavik, Nybro och andra ställen runt om i Småland. Jag har även varit fotograf på bröllop i Skåne, framförallt i Nord Västra Skåne då jag ursprungligen kommer från Ängelholm.

Klicka på bilderna på denna sidan, för att se de tidigare bröllop som jag varit fotograf på. Har ni några speciella önskemål om fotograferingen, såsom tema eller något annat så är jag alltid öppen för förslag! Det som är viktigt för mig som bröllopsfotograf, är att det blir naturliga foton där kärleken är i fokus och att bilderna visar er personlighet.

Att vara fotograf på ert bröllop – så här gör jag!

För att vi ska få en bra dag är planering utav dagen viktig. Tidpunkt för fotografering, plats och eventuella teman eller bilder ni vill ta går vi igenom en tid innan ert bröllop. Vid en bröllopsfotografering är det jätte viktigt att ni känner er trygga och bekväma. Därför gör jag gärna en provfotografering en tid innan bröllopet och då även en konsultation där vi bestämmer exakta locations och varianter av bilder som ni vill ta.

När du bokar mig som fotograf till ditt bröllop får ni era bilder levererade i en designad fotobok samt alla de bilder som ingår i boken även högupplöst på en CD. Ni kan sedan köpa övriga bilder högupplösta utifrån era egna val. Bilderna ni köper från mig har ni full frihet att dela med dig på nätet framkalla, förstora och tackkort. För att få hela min prislista för bröllop maila mig, lite info kring mina bilder hittar ni här på sidan under fliken Priser.”

Hör gärna av dig till mig via mailen eller ring till mig så pratar vi lite kring er stora dag. Tänk på att var ute i god tid då det blir fullbokat ganska så snabbt! När du mailar är det också bra om ni skrivet ert bröllopsdatum, plats och lite kring er dag, allt för att ge mig så mycket information som möjligt direkt.