Investera i er lycka!

Nu sitter ni här, er bröllopsdag närmar sig och ni har säkert er planerad, både i detalj och i stort. Ni kan redan nu se framför er hur er dag kommer att bli. Alltifrån klänningen och flugan som ska gör er snyggare än vanligt, till maten som smakar lite extra gott just för att det är er dag.

Men förhoppningsvis så kan ni redan nu känna lyckan som kommer genomsyra er dag, de där små lyckliga stunderna när ni två tittar på varandra och vet att “nu är det vi två för alltid”.

Det är dessa stunder under dagen som ni dagen efter, månaden efter, på er första bröllopsdag återminns – ja ni minns säkert dagen till och med när ni två sitter på den där altanen och ser solnedgången efter en massa år tillsammans.

Bilderna är en investering för all framtid!

En bröllopsfotografering är inte en kostnad i er bröllopsbudget. Bröllopsfotografering är en investering för ert liv tillsammans, ett långt liv tillsammans. Det ni investerar på ert bröllop såsom kläder, maten, musiken, bilen och blommorna – det är bara ringarna, fotografierna och minnena som finns kvar även dagarna efteråt. Tänk därför på att de kronor ni investerar på att få ha med er bröllopsfotograf under dagen är kronor ni kan glädjas över i all er framtid! Det antalet kronor ni betalar idag – ger er vackra minnen från er dag i all framtid. Det går inte att värdesätta i kronor, men  priset för de vackra minnena är ovärderliga i framtiden!

Låt farbror Kalle med den fina kameran och de andra gästerna få vara gäster och ha roligt på er fest, låt istället er bröllopsfotograf föreviga och hitta era små små stunder av lycka under hela er dag! Låt bröllopsfotografen sammanställa en bok till er med alla era fina minnen, som ni alltid kan bläddra i – soliga som molniga dagar framöver!

En investering av en bröllopsfotograf är att investera i era framtida lyckliga dagar!

Bröllopspaketen – Bildspel!

Klicka på bilderna här intill och kika på bildspel med bilder får de olika bröllopen. Bilderna i respektive bildspel representerar så länge jag var med brudparet under dagen.

Tänk gärna på att mina paket är generösa med bilder och även tiden jag är med under dagen. Vill ni sätta ihop ett eget paket så kan man så klart det!