Fotograf i Ängelholm

Vackraste sandstranden, finaste åpromenaden eller varför inte ett enkelt fält med raps eller er gräsplätt i trädgården. Ängelholm har fantastiska studioplatser och därför jobbar jag gärna i Skåne och då framförallt i Ängelholm!

Fotografen med hjärtat i Ängelholm

Jag är uppvuxen i Ängelholm. Eller mer exakt i Munka Ljungby som ju bara är några kilometer ifrån Ängelholm. Så det är ju hemmaplan, även om jag inte bor i Ängelholm just nu.  Men det ligger mig varmt om hjärtat och nog finns det fantastiska platser att använda sig utav när man fotograferar.

Jag åker till Ängelholm en hel del för att jobba med olika uppdrag och bokar gärna in en fotografering med dig, din kärlek, dina barn eller varför inte hela familjen!

Maila mig på: hej@fotograf-josefina.se
eller ring mig på: 0734-270393