Hur blev jag Fotograf Josefina

Tänk att jag kan kalla mig fotograf numera. Det visste jag inte för snart 3 år sedan. Då var det bara vardagen jag fotograferade och förvisso så har jag alltid älskat att ta foto, men det har egentligen aldrig funnits en tanke på att “bli fotograf”.

Det kan säga klick i kärlek – och det gör det mellan mig och min kamera. Jag älskar att vara fotograf och historien om hur jag blev det börjar med ett bananskal…Eller rättare sagt så var det min systerson Olle som startade allt detta. Det var nämligen med honom jag gjorde min första “riktiga” fotografering.

Olle hade inte varit hos fotograf och tagit dom där söta 6 månaders bilderna och när min syster vid den tidpunkten fyllde år så “fick” hon en fotografering med mig – jag tänkte att “så svårt kan det inte vara…”

Svårt var det faktiskt, men roligt och jag blev så nöjd med bilderna att jag därefter la dem på min blogg. Samma sommar gifte sig min makes bror och jag passade på att “öva” lite fotografering. Jisses så roligt det var! Sedan la jag även de bilder på bloggen och till min lycka tyckte även andra att bilderna var fina.

Sedan har jag fotat vänner, släkt, grannar och bekanta. På den vägen är det – eller rättare sagt bananskalet…

Vem är Fotograf Josefina Norman

Dags att presentera Josefina Norman lite mer personligt. Jag är 32 år, gifte mig förra året så nu vet jag äntligen hur det är att stå framför kameran också! Jag bor på Öland med min familj, maken Andreas och två barn, Hugo som är 5 år och Beata som är 3 år. Jag arbetar som Mediaplanerare/Fotograf på en mediabyrå i Kalmar, ConnectMedia. Jag är utbildad civilekonom med inriktning mot marknadsföring och har även drivit egen firma inom webdesign.

Hör gärna av dig till mig via mailen eller ring till mig så pratar vi lite kring er stora dag.