BRÖLLOPSPAKET 2017 & 2018 >

Letar ni fotograf till ert bröllop?

Vi log mot varandra. Du rörde vid mig och jag blev din för evigt. Nu är det du och jag. Vår dag är ett minne, ett kärt minne, ett kärt och vackert minne som lever för evigt genom fotograferiet som står på hyllan vid den sprakande öppna spisen. Förevigat med kärlekens kamera, en dag som blott funnits i minnet.

Bröllopsfotograf som gärna reser till ert bröllop!

Jag ställer gärna upp som er bröllopsfotograf på ert bröllop. Jag har varit fotograf på bröllop sedan 2009 och har sedan dess jobbat i framförallt Kalmar och på Öland men även i Mönsterås, Oskarshamn, Påskallavik, Nybro och andra ställen runt om i Småland. Jag har även varit fotograf på bröllop i Skåne, framförallt i Nord Västra Skåne då jag ursprungligen kommer från Ängelholm. Jag reser gärna till er för att kunna ge er de vackraste minnena från er dag. Inom Sverige, som utomlands!

Viktigt att veta vad som ingår

I alla mina paket ingår alltid alla bilder från fotograferingen i högupplöst format. Ni får ett webbgalleri, en exklusivt designad fotobok.

Klicka på bilderna på denna sidan, för att se de tidigare bröllop som jag varit fotograf på. Har ni några speciella önskemål om fotograferingen, såsom tema eller något annat så är jag alltid öppen för förslag! Det som är viktigt för mig som bröllopsfotograf, är att det blir naturliga foton där kärleken är i fokus och att bilderna visar er personlighet.