Studio med dagsljus – vanligt eller med lampor!

Jag har en dagsljusstudio i Färjestaden / Saxnäs. Jag har studiodagar några gånger under månaden. Kika gärna på de olika datumen och boka eller skicka en förfrågan!

Inga studiodagar inplanerade just nu! Hör av dig så löser vi det!

Lilla dockan Celina

Dom visste redan innan att det var en liten söt tjej de skulle få. Första gången de kom till studion, för en gravidfotografering. Andra gången de kom fick jag sen träffa den lilla dockan Celina. Hon är ju det, en otroligt söt liten tjej, redan med skinn på näsan och stor personlighet.

Se alla bilder:

Söta lilla dockan Celina

smygästen på bröllopet

Vi träffades ganska så tidigt första gången… eller ja, jag såg ju att hon fanns där. Inne i mammas mage. Under bröllopsklänningen. Så fin redan då och gudomligt söt när hon kikade ut! Minelle har verkligen ett helt underbart leende!

Se alla bilder:

Tänk att det var en liten Minelle

Kusinbus i kvadrat

Kusiner. Det brukar vara lika med busiga nästansyskon. Banden mellan dem är större än med vanliga kompisar. Dessutom älskar mormor & morfar att få bilder på alla sina barnbarn tillsammans… det är ju deras finaste.

Livet i 110

Nu. Vi bokar nu. Ibland bara måste man fånga dagen, fånga livet. Och helst i denna familj där livet går i 110. Barnen växer upp snabbt. Men kärleken består. Lika fint att föreviga som när de bara är året gamla. Och finns det något finare när barnen kramas med mamma o pappa…

Systrar och bror hemligt i studion.

Familj med många syskon, i alla dess åldrar. Så fina. Så goa med varandra. Små modeller och alla med sina personligheter. Men med en syskonkärlek som få har. Fotograferingen var en överraskning till en mamma som blev rörd till tårar när fotoboken gavs i present till henne.

Dagsljusstudio

Dagljusstudio är alltså en studio utan “vanliga” stora blixtar. Många barn reagerar på det blinkande, starka ljuset från en blixt vilket alltså man slipper med denna ljussättning. Antingen används ljus från fönster, om det är en solig o fin dag utomhus eller så har jag dagsljuslampor som ger ett fint och mjukt sken. Studion kan också göras till en hemma miljö, med lite olika rekvisita. Alla bilder på denna sida är tagna i studio, så här kan ni se lite olika skepnader som studion kan ta!