Fotograf Josefina, fotograf i Kalmar, på Öland och i Ängelholm!

Minnen. Tillsammans med er vill jag som fotograf skapa minnen för framtiden. Att kunna ta fram bilderna efter 10, 20, 30 år och på det sättet uppleva hur livet var då. När man är mitt uppe i livet så är det svårt eller kanske till och med omöjligt att uppskatta de små stunderna av livet.

Att jobba som fotograf har varit min dröm länge!

Att jobba som fotograf i Kalmar och på Öland har varit en dröm sedan jag var liten och bodde i Ängelholm. Men det var först 2009 som jag insåg att fotografering var min grej, det gjorde mig lycklig. Ett bananskal såg till att jag fick upp ögonen för att jobba som fotograf igen. Alla mina dagar hemma i barndomsrummet med hunden som modell, 100 tals filmrullar, var plötsligt grunden för vad jag vill göra. Jag vill jobba som fotograf, i Kalmar på Öland och hemma i Ängelholm.

Fotograf i Kalmar och på Öland  men också i hela Småland, Skåne och framförallt i Ängelholm. Förresten – hela Sverige och Världen också för den delen!

Nu är jag där. Lyckliga jag är fotograf i Kalmar och på Öland. Jag har hela Kalmar, Öland och men även Ängelholm och Helsingborg som utgångspunkt men jag jobbar så klart även i hela Småland, Skåne och resten av Sverige om så önskas.

FOTOGRAF MED GLÄDJEN I LIVET SOM FOKUS

Eftersom jag som fotograf gärna vill fånga och föreviga er så om ni är idag, så som livet faktiskt är, fotograferar jag gärna hemma hos er eller utomhus. Allt för att få en naturlighet och närhet i bilder som i framtiden blir fina minnen för er.

En glad skit till fotograf

Som person är jag glad, go, empatisk och okomplicerad och det är väl precis det som gör min “stil” som fotograf. Jag jobbar helst med det naturliga ljuset, jag leker o busar tillsammans med er under fotograferingen och gråter på varenda bröllop jag får föreviga.

Vad gör jag då? Fotograferar vad?

Jag har jobbat som fotograf sedan sommaren 2009 och har sedan dess fokuserat på bröllop, barn och även familjefotografering. Jag har sedan dess gjort cirka 30 bröllop per bröllopssäsong, vilket gör att jag har kontroll under dagen för vad jag gör och vad som ska förevigas.

Jag är grundare av Vipoesi.se, där vi fotograferar familjer som drabbats av sjukdom så gör deras liv lite extra värdefullt att föreviga o minnas. Men förutom detta gör jag även en del uppdrag för företag och andra organisationer.

Lite skryt

Jag har i oktober 2011 medverkat i branschtidningen Fotosidan Magasinet, vilket är ett stort erkännande av ens bilder och arbete.

Under 2013 medverkar jag i Sveriges största bröllopstidning, Bröllopsmagasinet med ett av mina finaste bröllop från 2012 säsongen – Bröllopet med Kajsa & Rich.

Jag är frilands fotograf för sportidningen Sportguiden och har under februari 2013 tagit deras omslagsbild till tidningen som kommer ut i mars 2013.

Jag var en stolt utvald medlem i Essence Vitae, där Sveriges bästa barn och familjefotografer ideelt jobbar för familjer som drabbats av en allvarlig sjukdom. Eftersom denna grupp lades ner 2013 så startade jag upp Vipoesi.se istället som har sydregionen som sitt upptagningsområde.

fotograf-kalmar-josefina-norman