Fotograf i Kalmar, på Öland och i resten av världen!

Minnen. Tillsammans med er vill jag som fotograf skapa minnen för all framtid. Att kunna ta fram bilderna efter 10, 20, 30 år och på det sättet uppleva hur livet var då. När man är mitt uppe i livet så är det svårt eller kanske till och med omöjligt att uppskatta de små stunderna av livet.

Att jobba som fotograf har varit min dröm länge!

Att jobba som fotograf i Kalmar och på Öland har varit en dröm sedan jag var liten och bodde i Ängelholm. Men det var först 2009 som jag insåg att fotografering var min grej, det gjorde mig lycklig. Ett bananskal såg till att jag fick upp ögonen för att jobba som fotograf igen. Alla mina dagar hemma i barndomsrummet med hunden som modell, 100 tals filmrullar, var plötsligt grunden för vad jag vill göra. Jag vill jobba som fotograf, i Kalmar på Öland.

Fotograf i Kalmar och på Öland, i hela Småland, eller ja i hela Sverige och Världen också för den delen!

Nu är jag där. Lyckliga jag är fotograf i Kalmar och på Öland. Jag har hela Kalmar, Öland som utgångspunkt men jag jobbar så klart även i hela Småland och resten av Sverige om så önskas.

Fotograf med glädjen i fokus

Eftersom jag som fotograf gärna vill fånga och föreviga er så om ni är idag, så som livet faktiskt är, fotograferar jag gärna hemma hos er eller utomhus. Allt för att få en naturlighet och närhet i bilder som i framtiden blir fina minnen för er.

Som person är jag glad, go, empatisk och okomplicerad och det är väl precis det som gör min “stil” som fotograf. Jag jobbar helst med det naturliga ljuset, jag leker o busar tillsammans med er under fotograferingen och gråter på varenda bröllop jag får föreviga.

LITE ROLIGA SIFFROR

0
Bröllop förevigats sedan 2009
0
Kameror äger jag... just nu!
0
Familjer fotograferas varje år
0
Priser i internationella fototävlingar
0
Antal år jag jobbat som fotograf
0
Företagsfotograferingar jag gör per år